Reworky, které Riot smetl ze stolu
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Reworky, které Riot smetl ze stolu

Reworky, které Riot smetl ze stolu

Giry

Giry

7. 9. 2016 14:58

Které reworky nespatřily světlo světa?

Reklama
Reworky, které Riot smetl ze stolu

Někteří šampioni by rework potřebovali více, někteří méně. Pro těchto pět šampionů byl rework připraven, ale Riot ho nakonec neschválil. O jaké šampiony šlo a proč se rework nepovedl? A o čem je šestý rework?

Jayce
Reworky, které Riot smetl ze stolu

Jaycův rework měl na starost Riot Xepherous , ale svým projektem se nechal trochu unést. Místo toho, aby odstranil Jaycovy chyby a otravné prvky, rozhodl se od základu předělat systém, na kterém tento šampion funguje. To se nadřízeným nelíbilo a projekt zastavili. I přesto se některé nápady z tohoto reworku dostaly do hry v patchi 5.11 - například odstranění úrovní z R a přidání šesté úrovně na Q, W a E.


Olaf
Reworky, které Riot smetl ze stolu

Olafův rework měl být původně součástí updatu Juggernautů (Garena, Mordekaisera, Skarnera a Dariuse). Přepracovaná měla být hlavně jeho ultimátní schopnost

R - Ragnarok

, která měla mít trvalý efekt do konce hry se stále se zvyšující intenzitou. Riot Repertoir měl jeden návrh - když Olaf dosáhne osmnácté úrovně, všem šampionům na mapě se začne po zbytek hry každou sekundu snižovat HP. Tato bláznivina samozřejmě neprošla a Riot Repertoir si jen postěžoval, že by rád schopnost viděl v akci. No, třeba se někdy podle tohoto nápadu vytvoří herní mód.


Udyr
Reworky, které Riot smetl ze stolu

O tomto reworku toho moc nevíme, pouze to, že byl také zvažován jako část reworku Juggernautů. Jeden z nápadů na novou Udyrovu schopnost zněl takto: Udyr vyvolá jedno z neutrálních monster z jugnle, aby mu pomohlo bojovat proti nepřátelům. Vzhledem k lore Udyra by tato schopnost dávala smysl, ale Riot rozhodl jinak... Zatím.


Shaco
Reworky, které Riot smetl ze stolu

Riot Repertoir

nedávno prozradil, že prototyp nového Shaca už v Riotu testovali před několika lety. Jedna z jeho schopností mu měla umožnit přeměnit se na nezacílitelnou střelu a vrátit se zpět do své podoby poté, co by střela našla svůj cíl. Jenže v tu dobu se testovala také Yasuova větrná zeď a stávalo se, že Shaco v podobě střely narazil do zdi, zmizel a pak už se v průběhu celé hry neobjevil.


Aatrox
Reworky, které Riot smetl ze stolu

Aatrox patří k šampionům, kteří by si rework určitě zasloužili. Jeden z playtesterů Riotu

Gentleman Gustaf

se zmínil, že Aatroxův rework již Riot testoval, ale nakonec byla veškerá práce odložena. Aatroxův rework se prý hodí více do skupinového reworku (mágové, assassini...) než do individuálního (Yorick, Ryze...) To poté potvrdil i Riot Reav3 .


Neviditelnost
Reworky, které Riot smetl ze stolu

Ano, i "stealth" si prošel reworkem a testováním a to v roce 2012. Riot v těchto změnách původně viděl potenciál, a proto je zmínil na fóru a žádal si reakce hráčů. Jenže celé to nakonec bylo odloženo a Riot raději upravil Twitche a Evelynn samostatně. A jak tedy takový rework neviditelnosti vypadá? Zanedlouho to uvidíme sami, jelikož je naplánován společně s reworkem Assassinů na předsezónu.

Zdroj: youtube
DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
ORIGEN MĚNÍ SESTAVU PŘÍTEL JUNGLE - NOVÝ TEASER PRODIGY - NOVÁ ŘADA LOGITECH
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama