Smolder je výrazně nejúspěšnější v získávání pentakillů v porovnání s ostatními ADC
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Smolder je výrazně nejúspěšnější v získávání pentakillů v porovnání s ostatními ADC

Smolder je výrazně nejúspěšnější v získávání pentakillů v porovnání s ostatními ADC

Giry

Giry

4. 4. 2024 19:39

Nejnovější šampion v League of Legends se hned po vstupu na Summoner's Rift stal oblíbeným pickem i mezi profesionálními hráči. Jeho síla se projevila i ve statistikách.

Reklama

Twitterový účet LoLEsports Stats totiž zveřejnil graf, na kterém ukazuje počet pentakillů sedmi nejúspěšnějších marksmanů a počet her, které k jejich dosažení tito šampioni potřebovali. Statistiky bere ze všech regionálních lig pořádaných Riotem.

Smoldera si profesionální hráči vybrali od jeho vydání do 768 her a dokázali s ním získat už 31 pentakillů. V přepočtu tak malý dráček potřebuje jen 26,1 her na každý pentakill. Výrazně tak vede před druhou Samirou, jejíž poměr pentakillů a her tvoří 42,9. Třetí Zeri musela na každý pentakill odehrát 70,5 her.

Velmi podobně vypadá Smolderova statistika i v případě, že vezmeme v potaz jen čtyři hlavní ligy LCK,LPL,LEC a LCS. V tomto případě však druhé místo patří Zeri a třetí Jinx.

Smolderův růst se ale v následujících týdnech zastaví. Po mnoha úpravách, kterými prošel v posledních aktualizacích, už profesionální hráči dávají znovu přednost jiným marksmanům a Smolder se minimálně v nejbližší době ve vysílání lig neobjeví.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama