Spekulace o změnách v sestavě Origenu
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Spekulace o změnách v sestavě Origenu

Spekulace o změnách v sestavě Origenu

Smashee

Smashee

1. 3. 2017 12:50

Po internetu koluje několik zajímavých zvěstí okolo xPekeho a jeho týmu.

Reklama

Španělský tým Origen působící v LCS nutně potřebuje udělat něco pro to, aby se dostal ze dna LCS tabulky. Vedení Origenu již zhruba před dvěma týdny na Twitteru uvedlo, že cítí potřebu změn a jsou ochotni je udělat.

V posledních dnech se po internetu začaly šířit informace o údajných změnách v soupisce Origen. Podle zdroje blízkého týmu by měl korejského junglera  Kim "Wisdom" Tae-Wan nahradit stávající jungler týmu Baskonia  Jacob "Cinkrof" Rokicki. Přestup se ale údajně zdržel (a mohl by být i zrušen) kvůli momentálním výkonům Origenu, i přesto prý ale Origen zaslal Riotu oficiální oznámení a zaplatil dohodnutou částku týmu Baskonia. Cinkrof byl kvůli nevyjasněné situaci mezi těmito třemi stranami dočasně suspendován španělskou organizací řídící tamní League of Legends soutěž - LVP.

Návrat  Enrique "xPeke" Cedeño Martíneze na midlane je podle zmíněného zdroje již nevyhnutelný.  Yoo "NaeHyun" Nae-hyun podával sice konzistentní výkony, ale zřejmě nezářil tolik, jak od něj tým očekával. Proto by Korejec měl nahradit supporta  Aleksi "Hiiva" Kaikkonen na botlince. Co bude s Hiivou dále zdroj neuvedl.

Zda jsou tyto spekulace pravdivé nebo se se stávající soupiskou setkáme i v dalších utkáních EU LCS zůstává otázkou, na kterou se nám zřejmě dostane odpovědi až v několika příštích dnech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama