Spolupráce - Time 2 LoL
i Zdroj: Tryhard.cz
Novinky League of Legends Článek Spolupráce - Time 2 LoL

Spolupráce - Time 2 LoL

David Růžička

David Růžička

4. 4. 2012 08:55

Nalaďte si tento čtvrtek v 19 hodin v pořadí již třetí díl pořadu o League of Legends z produkce PlayzoneTV.

Reklama

Time2LoL je pořad zabývající se League of Legends scénou u nás, proto si nenechte ujít informace o novinkách z dílen Riotu, zpravodajství a reportáže o česko-slovenské kompetetivní scéně, komentované zápasy předních českých týmů a v neposlední řadě také soutěže o zajímavé ceny. Pořadem vás budou provázet Apy a xetAi.

Intro pořadu

S potěšením vám také oznamujeme, že do budoucna budeme s pořadem Time2LoL spolupracovat. Redaktoři a moderátoři Time2LoL budou čerpat informace z našich článků a reportáží a na oplátku se Tryhard dočká propagace v jejich pořadu. Apy, Moderátor Playzone TV který má pořad Time2LoL na starost se vyjádřil k nadcházející spolupráci takto:

„Tak já doufám, že hráči league of legends už pořad Time2LoL znají, přeci jenom je to pořad pro Vás. Dále bych návštěvníkům tryhard chtěl říct, ať ve své aktivitě neopadnou, ať se tahle stránka, která se snaží něco pro tu hru dělat, dále rozvíjí.“

Za Tryhard bych chtěl na oplátku popřát hodně štěstí a spokojených diváků pořadu Time2LoL a zároveň doufám, že se nám společně bude dařit prosazovat League of Legends jako jasnou jedničku mezi kompetetivními e-sporty současnosti.

Nezapomeňte si proto ve čtvrtek 5.4. v 19:00 naladit Playzone TV!

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama