Spring Championship: Amerika
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport Článek Spring Championship: Amerika

Spring Championship: Amerika

Giry

Giry

28. 6. 2016 16:05

Spring Championship: Amerika!

Reklama

V Blizzardu se pyšní tím, že se snaží udržovat své hráče spokojené, což znamená, že se pokoušejí připravovat skvělé podmínky pro kompetitivní hraní. Letošní novinkou je systém kvalifikací na velký světový šampionát! Na největší Hearthstone událost se mohou hráči dostat pomocí sbírání HWC bodů z různých turnajů. Body jim následně zaručí účast v jednotlivých Preliminaries, z nichž postoupí 8 nejlepších, kteří se následně utkají a vítěz si zajistí místo v hlavním šampionátu!

 

 

Samozřejmě se jednotlivé Preliminaries dělí podle regionů. Za EU region máme kvalifikovaného hráče Naimana z týmu Virtus.pro a zkušeného Thijse z týmu G2 Esports. Momentálně probíhá získávání bodů na třetí Preliminaries a už nyní máme několik zástupců z CZ/SK scény! Na 44. místě s deseti body je Pokrovac z týmu eSuba. Hned za ním se drží na 51. místě hráč Findan z týmu Inside Games a na 72. místě je umístěný Matty z týmu Dark Tigers! To je však daleká budoucnost. Před několika hodinami skončila jarní kvalifikace na americkém regionu! Z Americas Spring Preliminaries postoupilo osm hráčů, jejichž jména nepatřila mezi ta nejznámější, ale o to bylo sledování jejich zápasů zábavnější. Ve většině turnajů je vždy alespoň jeden favorit, kterému každý fandí, jelikož už je na scéně nějakou dobu. Z těchto osmi hráčů pouze jeden dopřál divákům tu nejlepší podívanou, protože využil veškerého potenciálu systému bo7 (hráč musí vyhrát 4 hry ze 7, aby se stal vítězem) a každý jeho zápas skončil 4:3. Tím je kanadský hráč Cydonia.

 

 

 

 

V prvním kole se Cydonia utkal s hráčem Deerjason. Celý zápas byl tak nějak na houpačce, protože jednou vedl Cydonia a pak zase Deerjason. Nakonec kanadský hráč vsadil na svého midrange huntera a poslal Deerjasona domů. Ve druhém zápase potkal Napoleona, který první kolo vyhrál 4:1, takže trochu naháněl strach. Cydonia začal svým oblíbeným hunterem, který měl porazit Napoleonova tempo warriora, což se však nestalo a Cydonia prohrál. Tím se však nenechal zaskočit a celou sérii otočil a opět vyhrál 4:3. Díky výhře proti Napoleonovi si Cydonia zajistil finále, kde už mu stačilo jen 4x vyhrát, aby si splnil sen a zúčastnil se světového šampionátu! Jenže to samé chtěl i hráč Rosty. Finále bylo soubojem mezi Kanadou a Amerikou. Kanadský hráč se však nechtěl vzdát svého snu a Rostyho porazil opět 4:3, díky čemuž zvedl pohár nad svou hlavu a zajistil si vstupenku na světový šampionát!

 

 

 

 

Pokud jste tento turnaj sledovali, tak nám napište do komentářů, jak se vám celá tato akce líbila. Případně koho byste chtěli vidět na samotném šampionátu!

 

 


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
CHAMPIONSHIP RIVEN K PRODEJI ALL-STARS 2016 V BARCELONĚ LEVNÁ KARTA PRO VR OD AMD
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama