Tanečky českých hráčů pod věží: Humanoid i Patrik ukázali, jak zneškodnit nepřátelský dive
i Zdroj: Michal Konkol/Riot Games
eSport League of Legends Článek Tanečky českých hráčů pod věží: Humanoid i Patrik ukázali, jak zneškodnit nepřátelský dive

Tanečky českých hráčů pod věží: Humanoid i Patrik ukázali, jak zneškodnit nepřátelský dive

Giry

Giry

30. 7. 2023 14:26

Včerejší série Excel proti Fnatic dopadla lépe pro Patrika a jaho tým, ovšem světlé momenty předváděli hráči na obou stranách. Diváky upoutaly mimo jiné i dvě situace, ve kterých se čeští hráči museli bránit přesile pod vlastní věží. A vedli si skvěle.

Reklama

K první situaci došlo ve druhé hře. V deváté minutě si botlinka XL musela poradit hned se čtyřmi dotírajícími hráči Fnatic. Díky rychlým reakcím však dokázali Patrik a Limit pozdržet útok do té doby, než přišel na pomoc topař Odoamne, a společně pak situaci otočili a ukořistili dva killy, zatímco soupeř si odnesl jen jeden. 

Největší rozruch vzbudil Patrik, který ultimátkou nejen zachránil svého supporta, ale nastartoval celý obrat.

V té samé hře došlo na dive i na druhé straně, v sedmnácté minutě se Humanoid ocitl sám pod věží a musel čelit hned třem protivníkům. Ovšem skvěle načasované odhození a následný flash z dosahu Alistara zajistil, že se Humanoida protivníkům nepodařilo zastavit, a český midař si tak ještě jako bonus připsal jeden kill.

Finálová série letního splitu LEC mezi G2 a Excel začíná dnes od 18:00. Ať už vyhraje kdokoli, sestava týmů pro finálový turnaj, ve kterém se kromě celkového vítězství bude bojovat o postup na světový šampionát, se už měnit nebude. Uvidíme v něm G2, Mad Lions, Team BDS, Excel, Fnatic a SK Gaming.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama