Teamfight Tactics mění způsob získávání placeného obsahu, nový systém připomíná Genshin Impact
i Zdroj: Riot Games
TFT novinky TeamFight Tactics Článek Teamfight Tactics mění způsob získávání placeného obsahu, nový systém připomíná Genshin Impact

Teamfight Tactics mění způsob získávání placeného obsahu, nový systém připomíná Genshin Impact

Giry

Giry

9. 5. 2023 02:47

Treasure Realm, nebo chcete-li česky Říše pokladů. Tak se jmenuje nový systém získávání malých legend, unikátních arén a dalšího kosmetického obsahu v TFT.

Reklama

Jak bude nový systém fungovat? Za RP si budete moct koupit novou měnu - Treasure Tokeny. Ty pak lze utratit za různé Bounties, které budou obsahovat unikátní výběr obsahu včetně mýtických arén, malých legend a chibi šampionů.

Tresure tokeny budou stát přibližně stejně, jako dosud stála vajíčka - za 390 RP získáte 100 Treasure tokenů. Za utracené tokeny pak získáte náhodné odměny. Podobný systém získávání herního obsahu znají hráči Genshin Impact.

Rozdělení obsahu podle šance na získání

Obsah Bounties je rozdělen do tří úrovní: Star, Highlighted a Standard. Obsah Star je ten nejvzácnější, a budeme tedy mít nejnižší šanci na jeho získání. Sem patří Mýtické arény, Chibi šampioni apod.

V Highlited obsahu získáte vzácný obsah včetně toho, který byl k dispozici ve starších TFT passech. Standard obsah nabídne převážně dříve malé legendy.

ÚroveňPopisPříklad obsahuŠance na získání
StarNejvzácnější odměny obvykle zobrazené na banneru BountyMecha Prime Zero aréna1%
HighlightedVzácný nový obsah a legacy odměny, které vycházely v dřívějších TFT passechOvercharged Superlaser Boom, Astronaut Molediver, UFO Sprite…15%
StandardŠiroký výběr dříve vydaných malých legendSugar Crash Dango, Honeybuzz Choncc a mnoho dalších84%

Stále bude k dispozici záchrana před smůlou. Pokud ani na 60 pokusů nezískáte Star obsah, s jistotou na vás bude čekat po otevření následující Bounty.

Teamfight Tactics mění způsob získávání placeného obsahu, nový systém připomíná Genshin Impact

I když se tento systém dostane do hry už v nadcházející aktualizaci (asi za týden) vajíčka budou v obchodě k dispozici až do aktualizace 13.12, poté z obchodu zmizí. Všechna vajíčka vám zůstanou v inventáři do té doby, dokud se nerozhodnete je otevřít.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama