Toastův tým triumfoval v americké Challenger lize, ve finále si poradil s Evil Geniuses
i Zdroj: LCS Twitter/Riot Games
eSport League of Legends Článek Toastův tým triumfoval v americké Challenger lize, ve finále si poradil s Evil Geniuses

Toastův tým triumfoval v americké Challenger lize, ve finále si poradil s Evil Geniuses

Giry

Giry

10. 8. 2023 16:41

Streamer a youtuber Disguised Toast založil LoL sekci svého esportového týmu Disguised asi týden před startem Americké LCS Challengers. I tak dokázali hráči, které si vybral, vystoupat až na pozici šampionů.

Reklama

S týmem DSG se od začátku muselo počítat jako s adeptem na celkového vítěze, do jeho barev se totiž převlékli hned tři bývalí hráči challenger týmu Cloud9 - držitelé titulu z předchozího splitu.

DSG skončili v základní části ligy na třetím místě s třiadvaceti výhrami a třinácti prohrami. Pod vedením zkušeného supporta Zayzala a trenéra GoldenGlue se tým probojoval skrze play-off bez jediné porážky v sérii, zcela se tedy vyhnul pavouku poražených. 

S největšími rivaly Team Liquid se během play-off nesetkal, tento challenger tým jednoho z nejúspěšnějších celků americké ligy prohrál nejprve proti Cincinnaty Fear a následně nestačil ani na Evil Geniuses.

Finále si DSG pohlídali až na jedno zaváhání ve třetí hře. Převážně midlaner Young a marksman Meech se postarali o celkové vítězství se skóre 3:1. Zatím není jasné, co se nyní s hráči stane. Jejich smlouva s DSG skončila s letním splitem a lze předpokládat, že po tak úspěšných individuálních výkonech se s nabídkou ozvou týmy z nejvyšší ligy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama