[Top 5] Odstraněné předměty
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek [Top 5] Odstraněné předměty

[Top 5] Odstraněné předměty

Heidy

Heidy

24. 8. 2016 12:00

Pět nejoblíbenějších předmětů, které byly odstraněny ze hry

Reklama

Dnešní téma potěší spíše veterány. League of Legends je hra, která funguje zhruba 7 let. Není se tedy čemu divit, že některé předměty byly ze hry již dávno odstraněny a proto si dnes zavzpomínáme na pět starých dobrých předmětů, které si ve hře již nemůžete pořídit. Pro začátek musím říct, že vybírání pouze pěti předmětů z té spousty bylo opravdu těžké a tak je pochopitelné, že někteří se mnou nebudete souhlasit. 

Na první místo jsem vybrala

Philosopher's stone

. Předmět určený hlavně supportům a byl vyměněný za současný Nomad's Medailon. Přidával 5g každých 10 sekund, +7 regenerace života/5s, +9 regenerace many/5s.

Druhé misto obsazuje

Force of Nature

- item určený hlavně pro tank šampiony, jeden z nejlepších magic resist předmětů. Podobné předměty tomuto jsou např. Warmog's Armor nebo Spirit Visage. Předmět se postaral o přidání regenerace zdraví rovné 1,75 % maximálního života, +40 regenerace života, +76 magic resist a +8% movement speed.

Bronzová medaile patří

Heart of Gold. 

Další předmět oblíbený u supportů - dokázal přidat +200 životu a přidával 5 goldu za 10 sekund.

Čtvrtá pozice patří

Sword of the Divine

. Předmět dominující u Rengara, ale stavěný i na další assassiny. Předmět přidával +45 attack speed. Jeho aktivka spočívala v přidání 100% attack speedu a 100% šance na kritický zásah na 3 sekundy nebo 3 kritické zásahy - cooldown 60 sekund. Pasivní schopnost způsobovala, že pokud tento předmět byl na cooldownu nepřidával žádný attack speed, ale po zabití šampiona byl cooldown tohoto předmětu zkrácen o 50%.

Poslední páté místo zaujímá

Deathfire Grasp.

Předmět hlavně pro Ahri, LeBlanc a další AP assassiny. Předmět přidával +120 AP a +10% redukce cooldownů. Aktivní schopnost: Předmět udělí 15% magického poškození z maximálních životů nepřítele a přidá mu debuff Doom. Tento debuff způsoboval, že všechno magické poškození, které bude uděleno tomuto šampionu bude zvýšeno o 20% na 4 sekundy. Cooldown pro tuto aktivní schopnost byl 90 sekund a její range 750.

TOP 5 odstraněné předměty:

1. Philosopher's Stone

2. Force of Nature

3. Heart of Gold

4. Sword of the Divine

5. Deathfire Grasp

A jaké odstraněné předměty si pamatujete vy? Souhlasíte s naší top pětkou? Dejte nám vědět v komentářích.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama