Ostatní League of Legends Článek TryHard a KIA spojují síly, připravte se na nový obsah, soutěže a mnoho dalšího

TryHard a KIA spojují síly, připravte se na nový obsah, soutěže a mnoho dalšího

Reibl

Reibl

9. 6. 2023 18:00

Kdo sleduje evropský šampionát League of Legends (LEC), jistě zná značku KIA. Výrobce automobilů je na Summoner’s Riftu jako doma a nově se s tímto partnerem budete setkávat také u nás na webu TryHardu. Dlouhodobé partnerství nám umožní tvořit nový obsah, soutěže a zahrajete si i turnaj o hodnotné ceny.

Reklama

Chcete se stát legendou, naučit se nové triky za šampiony a vyzvat ty nejlepší hráče u nás? Teď budete mít možnost. KIA má bohaté zkušenosti s League of Legends komunitou díky úspěšné spolupráci s evropskou ligou. 

Ohlédněme se trošku do minulosti. Kdo by si nepamatoval na hudební hit I Want the LEC Back! Nám už se také po LEC stýská.

V následujících měsících se toho na fanoušky LOLka a zapálené hráče chystá mnohem víc. Série krátkých videí od KIA vám ukáže řadu triků u šampionů a myslíme, že jsou to užitečné rady. Věděli jste například, že Katarina může díky svému E přeskočit zeď bez jakékoliv pomoci? Ne? Teď už to víte 🙂

Znáte jiná comba? Podělit se o ně můžete na oficiálním Discordu LEC v místnostech LEC X KIA. Kia chce spojit hráče a především je chce lokálně podporovat v jejich rozvoji a herních výkonech. 

Na TryHardu se proto brzy dočkáte nového obsahu. Chybět nebudou soutěže o zajímavé ceny s tématikou League of Legends. Obdaříme fanoušky merchem, poukazy a někoho vyšleme i na finále LEC do Francie!

Ujít si nenechte ani pořádný turnaj s offline finále. Nejen, že si vyzkoušíte, jaké je to hrát v aréně, ale třeba si vás vyhlídne i profesionální tým. A kdo ví, třeba se jednoho dne objevíte mezi těmi nejlepšími a my vás budeme sledovat v Mic Checku po boku Humanoida nebo Carzzyho.

V plánu je toho je ještě více, proto sledujte TryHard a kategorii KIA, kterou najdete v menu, aby vám neutekl nový obsah, informace o turnaji nebo soutěže. Více se dozvíte již brzy!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama