Tým BRUTE na finále Hitpoint Masters mile překvapil, Entropiq míří neporaženi na EMEA Masters
i Zdroj: Tryhard.cz
eSport League of Legends Článek Tým BRUTE na finále Hitpoint Masters mile překvapil, Entropiq míří neporaženi na EMEA Masters

Tým BRUTE na finále Hitpoint Masters mile překvapil, Entropiq míří neporaženi na EMEA Masters

Maarty

Maarty

8. 8. 2023 19:14

Svitavy se v sobotu opět staly městem gamingu a my jsme mohli už podvacáté navštívit kultovní a vyprodanou Fabriku. V semifinále se po několika letech objevil tým BRUTE a na druhé straně legendární česká organizace a modrá krev eSuba.

Reklama

Příjezd eSuby jejich plně elektrickým autem od značky KIA a odpočet posledních patnácti minut před zahájením semifinále o postup na EMEA Masters. Shlukující se dav doplněný bubny a vlajkami se pomalu začal usazovat na hledišti a všichni s nadšením čekali na příchod hráčů. Na pravé straně fanoušci BRUTE skandující „raz dva brute raz dva!“ a na levé modrá krev skandující mezi rytmickými potlesky „eSuba!“

Tým BRUTE na finále Hitpoint Masters mile překvapil, Entropiq míří neporaženi na EMEA Masters
i Zdroj: Tryhard.cz

V první hře jungler Tinx sebral populárního Iverna doplněného o midaře Jayce, na druhé straně slovenská botlane vytáhla AP Kog´Mawa. Favorizovaná eSuba ovšem vypadala nejistě a i přesto, že se Bobista s FGG snažili získat výhody pro svůj tým, tak nebyli schopni najít slabinu kompozice týmu BRUTE a první mapa šla překvapivě pro ně. Bylo jasné, že eSuba musí změnit své kompozice a fanoušci v davu čekající na další mapu to viděli stejně.

Sympatičtější druhá hra se však ukázala jako stejný příběh a podle slov komentátora Kangae „BRUTE první dvě hry totálně vyhráli draft.“ Třetí hra představovala poslední šanci na comeback proti týmu, o kterém každý zatím pochyboval. Jenže eSuba se opět v midgame sesypala jako domeček z karet. BRUTE s hráči, kteří byli poprvé na jevišti před diváky, dokázali porazit modrou krev v jednoznačném 3-0.

Finále se poté neslo v obdobném duchu, tentokrát však pro tým Entropiq. A i přesto, že fanoušci i komentátoři začali po semifinále pozvedávat tým BRUTE, Entropiq nepustili jedinou hru. I přes sympatický comeback ve druhé hře Jackies nakonec našel backdoor v momentě, co hra vypadala pro tým Entropiq ztraceně. Tým si tak ze Svitav přidal další štítek na Hitpoint pohár.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama