Účast na Worlds už si zajistily tři týmy, Cloud9 pojedou na světový šampionát podesáté
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games
eSport League of Legends Článek Účast na Worlds už si zajistily tři týmy, Cloud9 pojedou na světový šampionát podesáté

Účast na Worlds už si zajistily tři týmy, Cloud9 pojedou na světový šampionát podesáté

Giry

Giry

6. 8. 2023 17:08

Po včerejší sérii mezi Cloud9 a Evil Geniuses známe už třetí tým, který uvidíme letos na světovém šampionátu v Koreji. Cloud9 jako tradiční účastník Worlds nebude chybět.

Reklama

Po pěti letech se letos vrací světový šampionát do Koreji. V roce 2018 zde vybojovali IG pro Čínu historicky první titul. Letos na ně mohou navázat JD Gaming a Bilibili Gaming. Oba tyto celky už mají jistotu účasti. Z čínské ligy LPL se k této dvojici připojí ještě dva ze čtveřice týmů LNG Esports, EDward Gaming, Top Esports a Weibo Gaming.

Cloud9 si zajistili účast na Worlds díky postupu mezi tři nejlepší týmy v letním splitu LCS. Zatím není jasné, které dva celky je doprovodí, ve hře o postup jich je hned pět: Golden Guardians, Evil Geniuses, Team Liquid, NRG a Dignitas.

Z Evropy mají šanci odjet na Worlds všichni tři čeští hráči. Kromě Fnatic, MAD Lions a Excel mohou postoupit ještě G2, SK Gaming a Team BDS. O všem rozhodne závěrečný turnaj LEC, který začíná 19.8.

Také domácí týmy mají ve hře ještě šest celků: Gen.G, KT Rolster, Dplus KIA, Hanwha Life, T1 a Liiv SANDBOX/Nongshim RedForce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama