Velké změny ranked sezóny: O rank budeme bojovat i o Vánocích, rok 2024 bude rozdělen na tři splity
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Velké změny ranked sezóny: O rank budeme bojovat i o Vánocích, rok 2024 bude rozdělen na tři splity

Velké změny ranked sezóny: O rank budeme bojovat i o Vánocích, rok 2024 bude rozdělen na tři splity

Giry

Giry

29. 8. 2023 11:23

V nejnovějším videu o novinkách od vývojářů byla jedním z hlavních témat současná a příští ranked sezóna. Dočkáme se totiž velkých změn letos i v roce 2024.

Reklama

První změnu pocítíme už na konci letošního roku. Na rozdíl od předchozích let se předsezóna přesune kompletně na testovací server PBE. O rank v druhém letošním splitu budeme bojovat až do 3. ledna 2024, kdy sezóna skončí.

Pokud nechcete přijít o chaos předsezónních změn, nemusíte zoufat. Všechny změny si budete moct vyzkoušet na PBE od 20. listopadu. Na live serverech ale až konce sezóny zůstane vše při starém.

Předsezónní změny se dostanou do hry až 9. ledna. ve stejnou chvíli také začíná sezóna 2024 (doufejme že tentokrát už s lepším úvodním videem, než letos). Další velkou změnou pro příští sezónu je rozdělení na splity. Letos vývojáři sezónu rozpůlili, příští rok nás však čekají hned tři splity. Ten první začne 9. ledna, druhý začne v květnu a třetí v září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama