Vladimir konečně dostal nový vzhled, v League of Legends ho ale neuvidíme
i Zdroj: Riot Games
Novinky League of Legends Článek Vladimir konečně dostal nový vzhled, v League of Legends ho ale neuvidíme

Vladimir konečně dostal nový vzhled, v League of Legends ho ale neuvidíme

Giry

Giry

6. 7. 2023 15:29

Šampioni, kteří se dostali do League of Legends mezi prvními, často prochází vizuální aktualizací. Vývojáři tak odstraní zastaralé textury a animace a nahradí je moderním vzhledem. Ovšem na některé méně oblíbené šampiony Riot zapomíná. Mezi nimi byl dosud i Vladimir.

Reklama

Tento hemomancer neprošel žádnou významnější úpravou vzhledu od svého vydání v roce 2010. Nyní se na něj ale obrací pozornost kvůli jeho příchodu do Wild Riftu, mobilní verze League of Legends.

K této příležitosti vývojáři zveřejnili upravený splash art, na kterém ukázali Vladmirův nový vzhled. Úpravou prošel hlavně jeho účes, obličej a oblek. Porovnání splash artů z LoL a WR si můžete prohlédnout zde:

Porovnávání Porovnávání
i Zdroj: Riot Games
i Zdroj: Riot Games

Ne všem hráčům se však změna zamlouvá, na Redditu se objevují nesouhlasné příspěvky nejčastější upozorňující na “tuctový” anime účes a úšklebek. Nezřídka zmiňovaná je také absence krve, kterou na splash artu z Wild Riftu nahradila jakási rudá mlha.

Tyto připomínky ukazují, jak je Wild Rift orientovaný na asijský - převážně čínský - trh. Mobilní hraní je v Číně mnohem oblíbenější, než v západních zemích. Zároveň čínské zákony zakazují v hrách zobrazovat různé části těla jako odhalené kosti nebo právě krev. 

Kvůli tomu mají na čínských serverech krvavé animace Vladimira černou barvu namísto klasické rudé. Podobnou procedurou, jako nyní Vladimir, už v minulosti prošel Thresh, který při vstupu do Wild Riftu dostal zcela nový splash art s ldiským obličejem namísto lebky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama