Worlds Pick'em je zpátky, za vyplnění získáte odměny
i Zdroj: Riot Games
eSport League of Legends Článek Worlds Pick'em je zpátky, za vyplnění získáte odměny

Worlds Pick'em je zpátky, za vyplnění získáte odměny

Giry

Giry

5. 10. 2023 15:16

Také letos si během světového šampionátu můžeme tipovat v několika oblastech v rámci Pick'em. S novým formátem světového šampionátu si Riot připravil také nové možnosti.

Reklama

Po přihlášení na webu lolesport můžete začít vyplňovat svoje tipy. Riot si tentokrát připravil dvě různá tipování - Crystal Ball a klasické pick'em.

V tom prvním najdete dvacet otázek, které se zaměří na šampiony, týmy nebo samotné hráče. Jak dlouho bude trvat nejdelší hra? Který šampion se objeví v nejvíce rolích? Který tým ukradne nejvíce baronů? Svoje tipy musíte zadat do 9:15 v úterý 10.10., pak se tipování uzavře.

V druhém “klasickém” pick'em vybíráte postupující z různých fází turnaje. V současnosti je dostupné vybírání z týmů účastnících se play-in. Jakmile tato fáze turnaje skonči, budete vybírat týmy, které podle vás postoupí ze Swiss fáze. Poté přijde na řadu play-off.

Nový formát Worlds přehledně
i Zdroj: Colin Young-Wolff/Riot Games

Nový formát Worlds přehledně

Během letošního ročníku Worlds uvidíme zbrusu nový formát, který přinese prvky jako dvojitá eliminace nebo Swiss stage. V…

16. 9. 2023 11:13

Jaké odměny můžete získat? Záleží na tom, jak budete úspěšní. Za správné odpovědi získáte body. Podle součtu si pak můžete připsat odměny. Pokud vám nějakým zázrakem vyjdou všechny tipy, dostanete všech 7 ultimátních skinů (Pulsfire Ezreal, DJ sona, Elementalist Lux…). Drobné odměny v podobě ikonek, emotů a podobně však dostanete i za vyplnění tipů.

Worlds Pick'em je zpátky, za vyplnění získáte odměny
i Zdroj: Riot Games

Worlds 2023 začíná v úterý 10.10. v 9:00 play-in fází. Sledovat ho můžete na lolesports.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama