Zahrajte si na hrdinu i mimo LoLko, české RPG Alteira spouští první ostrý server
i Zdroj: Alteira
Partnerský obsah Článek Zahrajte si na hrdinu i mimo LoLko, české RPG Alteira spouští první ostrý server

Zahrajte si na hrdinu i mimo LoLko, české RPG Alteira spouští první ostrý server

Komerční sdělení
11. 8. 2023 07:30

Nesedla k vám žádná postava z LoLka a chcete si vytvořit jednu podle sebe? Máte k tomu skvělou příležitost, jelikož aktuálně startuje první ostrý server českého RPG Alteira.

Reklama

Pokud hrajete LoLko na toasteru, máme pro vás dobrou zprávu. Alteiru totiž spustíte přímo v prohlížeči. Tato zdarma dostupná RPG hra nabídne příběh zasazený do fantasy světa plného příšer a nepřátel. Jelikož jde o český titul, nechybí kompletní lokalizace, kterou ocení i mladší hráči.

Alteiru si předběžně vyzkoušela redakce herního portálu Zing.cz: “Na začátku svého příběhu se stanete obyčejným sedlákem, který se prostě rozhodl, že ho práce na pozemku už nebaví, a tak vzal vidle a pustil se do boje se zdejšími škůdci. Protivníků bylo všude dost. Tu na něj na lodi čekal pašerák. Jinde zas musel čelit dráčatům, zatímco už na něj opodál čekala party mrzutých dělníků z místních dolů, jimž už také práce lezla krkem, a tak se odhodlali změnit svůj život. Bohužel pro ně, to udělali až po vašem hrdinovi.” Kompletní představení hry na Zingu si přečtete zde.

Server Hrej.cz se pustil mimo jiné do představení soubojového systému, který je podrobný a lze ho ovlivnit řadou prvků: "Souboje probíhají zcela automaticky, ovlivnit je tedy můžete jen výbavou a výcvikem předtím, než se do šarvátky pustíte. U každého souboje vám navíc hra nabídne různé bonusy, za které zaplatíte větším množstvím energie, než by obvykle souboj stál, pokud se rozhodnete tuto možnost využít (například větší šanci na získání náhodného předmětu výzbroje)."

Na webu Spite.cz nakonec naleznete představení jednotlivých rolí a taky exkluzivní rozhovor s tvůrcem hry. Vývojář Martin Konečný zmínil, jak dlouho trval vývoj hry: “Odhadem to bude tak 5-6 let od chvíle, kdy jsem to začal brát více vážně - nechal jsem si do hry vytvořit grafiku, založil si živnost a víc jsem začal přemýšlet nad tím, jak by to mohlo vypadat jako produkt, který lze veřejně prezentovat.”

Zahrajte si na hrdinu i mimo LoLko, české RPG Alteira spouští první ostrý server
i Zdroj: Tryhard.cz

Alteira spouští první ostrý server 10. srpna v 18:00. Hra je zdarma k dispozici na webu alteria-game.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama