Zajímavosti a fakta #14
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Zajímavosti a fakta #14

Zajímavosti a fakta #14

Heidy

Heidy

16. 8. 2016 09:50

Další známá i neznámá fakta!

Reklama

Máme tu další zajímavosti ze světa League of Legends. 

Jhinova ultimátní schopnost

Pokud hrajete Jhina a zmáčknete ono mocné tlačítko R, v průběhu castění tohoto kouzla slyšíte tématickou znělku houslí. Tuto znělku může slyšet pouze hráč s Jhinem a člověk, který se na hru dívá (spectuje). Přátelé ani nepřátelé tuto znělku neslyší.


Slavný Nocturne

Nocturne byl první šampion, který byl představen na velké události. A to konkrétně na PAX east v roce 2011. Tenkrát to mělo opravdový úspěch.


Riot pěstička

Riot je na League of Legends opravdu pyšný a tak se nebál a zakomponoval své logo do Malphitova E - Ground slam. Po použití tohoto kouzla na zemi zůstane logo Riotu a pak rychle zmizí.


Kouzlo bez cooldownu

Ve hře existuje jedno jediné kouzlo, které nemá žádný cooldown a zároveň se nedá použít na ostatní šampiony ani monstra. Toto kouzlo vlastní Shyvana a jak už tušíte je to její R - Dragon's Descent.


Nekonečné zvyšování statů

Nasus, Bard, Kindred, Sion, Thresh a Veigar. To jsou šampioni, kteří si můžou teoreticky neustále zvyšovat staty pomocí svých schopností. Toto zvyšování statů by opravdu mohlo být nekonečné, ale nikdo to nikdy prakticky nedokázal.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
BALANČNÍ ZMĚNY NA PBE NOVÉ ARCADE SKINY NA PBE COOLER MASTER KLÁVESNICE
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama