Zajímavosti a fakta #15
i Zdroj: Tryhard.cz
Ostatní Článek Zajímavosti a fakta #15

Zajímavosti a fakta #15

Heidy

Heidy

23. 8. 2016 10:00

Deset nejvíce vzácných skinů ve hře.

Reklama

Máme tu další zajímavosti ze světa League of Legends a tentokrát pro Vás mám speciální díl zaměřený na deset nejvíce vzácných skinů ve hře. Tyto skiny již nelze zakoupit, ale některé z nich vám mohou padnut z Hextech craftingu

Pax Twisted Fate

Zajímavosti a fakta #15

Tento skin byl rozdáván na události v roce 2009 zvané PAX prime. V té době League of Legends teprve začínalo, hráčů nebylo tolik a ještě méně jich dorazilo na tuto událost. Jestli jste ve hře někdy potkali tento skin máte tedy opravdu štěstí (ještě větší pokud ho vlastníte).


Pax Jax

Zajímavosti a fakta #15

Podle názvu jste již určitě poznali, že jde také o skin, který byl rozdáván na stejnojmené události avšak o rok déle, tedy 2010.


Pax Sivir
Zajímavosti a fakta #15

Poslední rok, kdy se konal PAX prime, byl 2011. V tomto roce se návštěvníci mohli těšit na opravdu hezký skin na Sivir. 


Judgement Kayle

V roce 2010, kdy League of Legends zažilo počátek rankedů, dostal každý, kdo odehrál deset ranked her tento skin Judgement Kayle. Každý, kdo ho vlastní, je považován za opravdového veterána a tak je opravdu těžké potkat někoho s tímto skinem, většina z nich už totiž League of Legends nehraje. Přece jen je to šest let.


King Rammus

Jestli je mezi vámi někdo, kdo hrál League of Legends již v betě bude vlastnit tento skin. Byl to také první skin, který byl vůbec vydán a dostali ho všichni aktivní hráči v době bety.


Riot Squad Singed

Zajímavosti a fakta #15

Singedův skin rozdávaný v roce 2010 na Gamescomu v Německu. Tento skin bylo možné pár dní koupit za RP v průběhu PAX Prime 2011, ale i přesto je lidí s tímto skinem minimum.


Grey Warvick

V rocích 2009-2010 za přizvání 25 přátel do hry jste získali tento skin. Riot tenkrát opravdu chtěl, aby lidi o hře věděli a tak rozdával spoustu věcí zdarma. To se nám dnes již asi nestane.


UFO Corki

Zajímavosti a fakta #15

Každý účet založený před 14.lednem 2010 automaticky dostal tento skin. I když bylo přes milion aktivních účtů, je velmi vzácné spatřit tento skin ve hře.


Urf the Manatee

Zajímavosti a fakta #15

Prvního dubna na Apríla v roce 2010 byl tento skin vydán za cenu 5000 RP a následně zlevněn o 99% tedy na 50 RP. O týden později byl zdražen na 500 RP a v poslední den dostupnosti opět na 5000 RP. Tento skin byl vytvořen jako vzpomínka na tragickou událost (zavraždění kapustňáka neznámým pachatelem - tak se také kapustňák stal ikonou aprílových vtípků Riotu).


Rusty Blitzcrank

Zajímavosti a fakta #15

Skin uvedený do obchodu League of Legends v roce 2010 a stáhnutý z prodeje ve stejném roce o měsíc později. Důvod byl jasný, Riot se skinem nebyl spokojený, protože to vlasntě byla jen tmavá verze Blitzcranka jakého známe my.


A to bude ode mě dnes vše. Vím, že ještě pár skinů, které jsou vzácné jsem nezmínila (např.Human Ryze, Black Alistar, Silver Kayle). Ale snažila jsem se vybrat těch top deset nejvíce vzácných skinů.


DALŠÍ AKTUÁLNÍ NOVINKY
SOUČASNÝ STAV HRY EU+NA SEMIFINÁLE AMD RX 470
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama